Steug

Jag sitter och steugar, undrar varför brodern inte har skrivit
Har detta asets svar på något magiskt sätt uteblivit?
Jag tabbar runt bland mina miljoner tabbar för att ta mig en liten look
Inser den största tabben när jag inte kan hitta fucking facebook
krallstrumpa jag vet

Törstig ponny

För er rutinerade steugare är Törstig Ponny inte ett nytt uttryck. För er orutinerade steugare så är detta troligtvis helt nytt. Ordet är helt omöjligt att förklara. Det är bara möjligt att visualisera det. Personligen föredrar jag att rita dem men här ser ni en bild tagen av ingen mindre än Hunken. Detta, är en törstig ponny, thirsty ponny, törstjävel eller lökjävel med tanke på hur creepy den är...

Plötsliga HeadAttacks

Har tyvär dåliga Nyheter!! jag har fått en syndrom som kallas Plötslus Huvudvärkus. Det är inte alls som det låter utan det betyder att jag kan få huvudvärk lite när som helst. Detta är på grund av pressen ifrån pressen! NI som inte tror mig får en bild som styrker läkarnas uttalande och mitt eget lidande.

Pressen

Pressen ifrån pressen blev för stor. Med det enorma rekordet på 15 unika läsare fick pressen överhanden. När pressen fick reda på det pressade dom mig till max. Jag pallade helt enkelt inte trycket ifrån pressen helt enkelt. Här är en bild en av dem jävlarna TOG! DE TOG DEN IFRÅN MIG, OLAGLIGT OSV ETC.

RSS 2.0